Hotels i Aparthotels Hotels i Aparthotels
Apartaments, càmpings i altres Apartaments, càmpings i altres
Platges i platges nudistes Platges i platges nudistes

Tarragona / Notícies / Esports

Carlos Pigem i Eva Domingo, jugadora de Lumine Golf, guanyadors del ,Campionat de Catalunya,

Carlos Pigem i Eva Domingo, jugadora de Lumine Golf, guanyadors del "Campionat de Catalunya"

Tarragona. Costa Daurada. 16 maig 2012. Els passats. passats dies, 11, 12 i 13 de maig, va tenir lloc a Lumine Golf (Costa Daurada, Tarragona) el "Campionat de Catalunya individual" 1 ª i 2 ª categoria organitzat per la Federació Catalana de Golf. El campionat es va iniciar a les 8:30 i va tenir com a jugadors més destacats a Carlos Pigem, guanyador en 1 ª categoria amb 200 cops i Eva Domingo, jugadora pertanyent a l'equip de Lumine Golf, que es va alçar amb el premi en 1 ª categoria femenina amb 213 impactes. La modalitat de joc va ser Medal Play (joc per cops) acumulant els resultats durant les tres jornades. El torneig es va disputar en un excel · lent clima, cel serè i amb una notòria presència de vent. Durant els dos primers dies es seleccionaros els 60 millors jugadors que serien els que arribarien a la gran final de diumenge. Cal destacar que la guanyadora en la 2 ª categoria femenina és també jugadora de Lumine Golf. Així mateix, a la 2 ª categoria masculina es va produir un empat entre Ernest Romeu i Enrico Rissi.

Etiquetes: costa daurada, tarragona, rally racc, maratón, media maratón, running, campionat